Eliminació De Tatuatges

Presoterapia Profesional

Cada cop són més nombroses les consultes a un professional per informar-se de com es poden eliminar els tatuatges. A Maa disposem de tecnologia avantguardista per a la seva eliminació, realitzada pel nostre especialista en la tècnica, Arnau Novo.

TRACTAMENT

Láser

El nombre de sessions per a l’eliminació de tatuatges dependrà de diversos factors que tindrem en compte:

 • El color del tatuatge i de la pell.
 • La composició.
 • La densitat.
 • La profunditat on estigui assentat el pigment.
 • La durada.
 • La localització del tatuatge al cos..

Habitualment les sessions es fan habitualment cada 1 o 2 mesos.

Com esfa l’eliminació?

 

Aquest mètode d’eliminació es fa amb làser. S’emet un feix de llum que es dirigeix directament a les partícules de tinta, les fragmenta en altres de mida inferior i s’eliminen a través del sistema limfàtic. El dany sobre la pell és mínim, de fet, en poques setmanes desapareixerà la cicatriu.

El tractament és molest, més que dolorós, per això s’aplica una crema anestèsica una hora abans de començar el procediment. Tot i això, durant el procés és habitual que s’apliqui fred sobre la pell per minimitzar les molèsties.

Efectivitat i visibilitat

Els resultats de les sessions de làser es poden començar a apreciar de manera immediata, després de la primera sessió. Tot i això, per poder observar el resultat definitiu s’ha de deixar passar almenys 4 setmanes des de l’última sessió. Durant aquest període, l’organisme elimina els pigments de tinta a través del sistema limfàtic.

Aquest sistema làser no deixa cicatrius a la zona tractada, si es segueixen les indicacions de l’especialista amb prou feines es notarà que hi va haver un tatuatge. El que sí que és possible és que hi hagi una petita pèrdua de pigmentació de la pell.

De fet, es pot realitzar un nou tatuatge al mateix lloc on estava l’anteriorsempre que se segueixin les indicacions de l’especialista i hagi passat un temps prudencial per tal que el procés de cicatrització de la pell hagi finalitzat.

En aquest cas, la pacient va arribar amb un tatuatge complicat, tenia doble tatuatge i és pràcticament invisible a 7 sessions.

Quines mesures cal prendre després de les sessions?

Després d’una sessió de làser, la zona tractada es podrà inflamar i envermellir durant un temps.

És possible que es noti que la zona desprèn calor o fins i tot cregui que té una cremada. El millor és aplicar compreses de fred per reduir les molèsties i abaixar la inflamació.

 • L’especialista us recomanarà una crema antisèptica i antiinflamatòria que s’haurà d’aplicar durant almenys una setmana.
 • Cal evitar exposar la zona al sol, almenys durant 20 dies.
 • Evitar qualsevol font de calor com a calefacció, aigua calenta, etc.
 • Es recomana aplicar una crema regeneradora per afavorir la cicatrització.
 • No fer servir productes que puguin ser agressius, és millor els que tinguin un pH neutre.
 • I per descomptat, no rascar o fregar la zona per evitar inflamacions.
×