Nutrició PNI

Presoterapia Profesional

Psiconeuroimmunologia

PNI és una àrea del coneixement centrada en l'estudi de la relació entre els sistemes nerviós, endocrí, immunològic i psiquis.
PNI Clínica, és una teràpia basada en l'estudi científic que consisteix a tractar una patologia buscant-ne la causa sense amagar els símptomes.
''L'objectiu és la recerca de la causa de la patologia que presenta el pacient.''
Objectiu

PNI clinica

Lobjectiu principal és simple; curar i prevenir i la cura i prevenció s’aconsegueix induint canvis a la conducta de l’ésser humà.

Això és el que fa la PNI clínica: Induir canvis. Canvis al nivell mental, físic, emocional i social. Canvis que calen per aconseguir salut, definida en la nostra visió i missió com la capacitat d’adaptació i autogestió davant dels desafiaments socials, físics, cognitius i emocionals.

‘’Recuperar la teva vitalitat i energia és possible.’’

¿Com et pot ajudar la PNI?

La PNI ens ajuda a fer un millor tractament i prevenció per a aquells pacients que presentin una patologia derivada de l’estil de vida actual. Basant-nos en l’anatomia, la fisiologia i els estudis actualitzats tenint com a llenguatge l’evidència científica, proposar una alternativa de tractament natural, per recuperar l’equilibri en el cos, solucionant així múltiples malalties o ajudant a prevenir-les.

També podem ajudar a optimitzar el rendiment físic, millorar l’ànim, el funcionament de tots els sistemes (cardiovascular, immune, neurològic, digestiu, renal, hepàtic, la pell…) i especialment té valor clínic en malalties cròniques (dolor crònic, còlon irritable , dermatitis, restrenyiment, colitis, depressió, ansietat, alteració del son, fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica…) que tenen un clar origen multifactorial (psico-neuro-endocrino-soci-immunològic).

‘’L’ORIGEN DE TOTA MALALTIA ESTÀ A L’INTESTÍ’’

EL TRACTAMENT

PRIMERES VISITES + PLA DE SEGUIMENT

Des de la primera visita arribarem a acords per poder començar a fer canvis d’una manera senzilla i amena. A poc a poc, aquests canvis s’aniran tornant hàbits que aniran donant pas a la transformació ia la nova manera de viure.

  • L’aprenentatge profund on ensenyem a cada pacient què li passa, com ha de tractar-lo i què fer per prevenir-ne la reincidència.
  • Alimentació com a medicament.
  • Exercici físic adaptat a cada pacient.
  • Suplementació ortomolecular.
  • Regulació del son – tractaments de cronobiologia, higiene del son.


‘’Volem que et converteixis en la teva millor versió adquirint un estil de vida que duri per sempre.’’

×