Rituals facials

Miriam Quevedo

A-HELIX ADVANCED – RITUAL DERMO REPARADOR

Descripció:

Un tractament curatiu i reparador que utilitza dermo-cosmètics avançats per tractar trastorns estètics de la pell com: acne, taques fosques, cicatrius i altres imperfeccions. Ideal per als que pateixen envermelliment i pell sensible i necessiten la màxima protecció i rejoveniment. La pell queda amb un to millorat, més claredat i una aparença més fresca i saludable.

El ritual inclou:

Massatge de peus, diagnòstic de la pell, neteja, exfoliació, massatge de coll, espatlles i cuir cabellut, extracció (opcional), estimulació facial / drenatge limfàtic, mascareta reparadora, massatge de mans i braços.

GLACIAL WHITE CAVIAR GLOBAL REJUVENATING FACIAL RITUAL

Descripció:

Inspirat en la tècnica de massatge escultora, ancestral i imperial, descobreix la combinació màgica dels beneficis de maniobres bioestimulants antiedat amb les millors propietats cosmètiques de Glacial White Caviar.

Reafirma, regenera, energitza, repara, calma, protegeix, nodreix, hidrata i remineralitza la teva pell.

Una pell sedosa i totalment rejovenida.

BLACK BACCARA RITUAL

Descripció:

Aquest potent tractament antienvelliment és enfortit amb la preciosa rosa Black Baccara i la rara Rosa Polar per despertar, protegir i energitzar la pell mentre fa retrocedir les mans del temps.

El nostre exclusiu tractament facial fusiona els beneficis del nostre innovador bioadaptatiu Black Baccara Youth Concentrate amb la serenitat de la reflexologia.

Aquesta experiència completament personalitzada detecta les necessitats precises de la pell de cada individu, brindant a cada client exactament el que necessita per defensar-se dels efectes nocius dels nostres hàbits diaris que acceleren l’envelliment. Cada combinació personalitzada es crea en funció de les necessitats úniques de cura de la pell i l’estil de vida de cada client.

El ritual inclou:

Diagnòstic de la pell, neteja, exfoliació, reflexologia podal, reflexologia facial, barreja de tractament personalitzada, màscara perfeccionadora, reflexologia de la mà.

Rituals CAPILARS

Miriam Quevedo

TRACTAMENTS EXPRESS ANTIENVELLIMENT

Tractaments capil·lars exclusius, que fusiona un tractament rejovenidor capil·lar amb la millor experiència de spa. Han estat dissenyats per incorporar-se a qualsevol massatge o tractament facial realitzar-se com a tractament únic rejovenidor del cabell. Una experiència única i sensorial que inclou aplicació de tractament de xoc específic, massatge del cuir cabellut i sèrum ultra-restaurador adaptat segons el tipus de cabell.

Aquests rituals no taquen els cabells, per la qual cosa una vegada finalitzat, podeu seguir amb la seva rutina diària.

Aquest ritual exclusiu activa generosament els factors de creixement del cabell en estimular els factors de creixement de la cèl·lula en els fol·licles, regenerant la capa còrnia i així reprenent la formació normal del cabell.

Per a qui: Per aquells cabells amb caiguda o tendència a la caiguda

Tractament de xoc bio-regeneratiu antienvelliment i energitzant que proporciona les vitamines i nutrients essencials per recuperar tota la vitalitat i força als cabells.

Enfortit amb més de 20 ingredients actius. Ajuda a enfortir i nodrir els cabells i el cuir cabellut, afavorir la correcta síntesi de proteïnes, millorant així la capacitat de regeneració dels fol·licles, millorar la qualitat dels cabells i renovar-los amb una increïble lleugeresa.

Per a qui: Per a tot tipus de cabell, especialment aquells febles i amb tendència al trencament.

×