Làser Blau

Presoterapia Profesional

Blauman

''Més del 80% de la població adulta té algun tipus de taca o imperfecció estètica que desitjaria eliminar.''

Qué es tracta amb el làser Milesman Blauman

ELIMINA LES LESIONS CUTÀNIES PIGMENTADES

El Blauman és el làser perfecte per eliminar imperfeccions de la pell com nevus, queratosis seborreiques, taques d’envelliment i molt més en un sol tractament.

ELIMINA LES LESIONS CUTÀNIES VASCULARS

El Blauman també pot eliminar els angiomes de cirera i les telangièctasis en un sol tractament, ja que la sang és absorbida per la innovadora tecnologia làser blau.

ELIMINA ALTRES LESIONS DE LA PELL

El Blauman també pot eliminar berrugues, fibromes, marques a la pell i altres lesions no pigmentades com el mill enquistat, les hiperplàsies sebàcies i els quists sebacis.

REVOLUCIÓ TECNOLÒGICA

Gràcies a la precisió de la nova tecnologia làser blau de Blauman, la incomoditat del pacient es redueix fins a un 80% en comparació amb mètodes de tractament similars. A més, ja no haurà d’utilitzar bisturí elèctric o criogènic en la seva consulta I aquest nou dispositiu ofereix resultats immediats combinats amb un procediment indolor, precís i ràpid que pot eliminar una àmplia varietat d’imperfeccions de la pell.

  • LESIONS PIGMENTADES: Acrocordons, Hiperplàsies, Lèntics solars, Nevus o lunars voluminosos, Queratosi, Quistes milium, Berrugues.
  • LESIONS VASCULARS: Cuperosi, Hemangiomes, Punts Rubí.
Subscriu-te a la nostra newsletter
×