Productes capil·lars

Tractaments ultra reparadors, estimulant el creixement capil·lar

La nova col·lecció amb Cèl·lules Mare de Roses Fresques de Miriam Quevedo promou el creixement saludable del cabell i que romangui ancorat al cuir cabellut en prevenir les alteracions que poden dificultar o escurçar la seva fase de creixement. Assolir un cabell fort i saludable sovint es veu desafiat pel nostre estil de vida modern, podent alterar el nostre rellotge biològic del creixement i fent estralls al fol·licle capil·lar. Els productes altament concentrats de Black Baccara estimulen el creixement i eviten la caiguda del cabell a nivell cel·lular, alhora que reverteixen el dany a la fibra capil·lar, tornant tota la força i l’elasticitat d’un cabell verge.

Per a qualsevol persona que necessiti un tractament antienvelliment per als cabells o que els seus cabells tinguin tendència a ser feble, fi o trencadís. Vegan-friendly.

PRODUCTES BLACK BACCARA

Tractaments restauradors i rejovenidors per a cabells i cuir cabellut

Els efectes de l’ENVELLIMENT DEL PÈL causat per productes químics, el procés natural d’envelliment o bé per causes mediambientals, afecten el nostre cabell i el cuir cabellut igual que ho fan a la nostra pell. La línia antiedat Extreme Caviar, utilitza les mateixes i sofisticades tecnologies que s’utilitzen per a la cura de la pell per revertir els signes d’envelliment del cabell i cuir cabellut.

Extreme Caviar tracta preocupacions específiques que puguin aparèixer al nostre cabell com disconformitats del cuir cabellut, CAIGUDA DEL CABELL, CASPA seca o caspa greix, seborréa o dermatitis seborréica i cabell sec.

Aconsegueix un cabell radiant, saludable, amb una brillantor extrema que ha recuperat tota la seva vitalitat i elasticitat.

PRODUCTES EXTREME CAVIAR

Antienvelliment global i pura hidratació

Glacial White Caviar, és una línia especialment creada per a la cura més delicada dels cabells i del cuir cabellut. Fórmules altament concentrades però lleugeres per hidratar, protegir i regenerar des de linterior. Ideal per a cabell i CUIR CABELLUT DESHIDRATAT I SENSIBLE. El primer pas per recuperar la bellesa natural dels cabells. Com la pell, els cabells i el cuir cabellut també necessiten hidratació per tenir una aparença saludable, jove, vital i recuperar tota la seva elasticitat, flexibilitat i fortalesa.

PRODUCTES GLACIAL WHITE CAVIAR

El tractament més nutritiu i il·luminador

Descobreix la nova generació de Sublime Gold, infusionada amb l’exclusiu Or Bioactiu de 24k per oferir una acció global antiedat als cabells i al cuir cabellut. Entesos des d’una perspectiva holística, a partir de la qual considerem el cabell, el fol·licle i el cuir cabellut com una estructura integrada, cada tresors treballa d’arrel a punta per transformar el cabell sec, porós i castigat en una cabellera plena de vida.

Aporta una micronutrició sense precedent mentre actua com un potent escut protector contra les Teories de l’Envelliment (eines de calor, tractaments químics, raigs UV, contaminació, llum blava, etc.) que afectin el cabell i el cuir cabellut. La seva concentració única a Or de 24k proporciona una lluminositat excepcional, realçant la bellesa dels cabells.

Prova ja el ritual capil·lar més luxós mai llançat.

PRODUCTES SUBLIME GOLD

Tractament global rejovenidor per al volum

Una luxosa col·lecció antiedat que repara el mal del cabell i el cuir cabellut, mentre recupera el VOLUM de la nostra cabellera. Actua contra el procés d’ENVELLIMENT DEL CABELL, nodrint-lo i condicionant-lo en profunditat, alhora que li proporciona cos, una sedositat renovada i una brillantor excepcional. Les fórmules úniques enriquides amb pols de platí, pols de diamant, aigües termals i potents antioxidants proporcionen protecció global i prevenen de danys futurs.

Per cabell fi, especialment aquells que busquen volum i cos addicional.

PRODUCTES PLATINUM & DIAMONDS
×