Antiaging

HA

Dermapen

Dermapen està indicat per qualsevol edat, que vulguin aconseguir un efecte rejovenidor de la pell o corregir algunes imperfeccions.

Aquests tractaments estan especialment indicats per a:

 • Tractaments de rejoveniment facial.
 • Eliminació d’arrugues fines i reducció d’arrugues profundes.
 • Correccions d’hiperpigmentació o melasma.
 • Eliminació de cicatrius quirúrgiques.
 • Tractaments per eliminar les marques dacne.
 • Millora de taques solars i d’edat.
 • Amb aquesta tècnica podem aplicar diferents tractaments i principis actius per aconseguir resultats combinats.
HA

Antiaging Cocktail + fototeràpia

Amb aquest tractament ajudem a mantenir la pell més jove i plena de Vitalitat.

Em dissenyat, amb molta cura, el seguent protocol:

1- Netejem i exfoliem en pronfunditat la pell amb productes antiaging de caviar blanc de Miriam Quevedo.

2- Amb aquesta tècnica facial, combinem amb 1 sèrie de productes 100% orgànics i 1 màscara de llum Led que estimularà la cèl·lula per reparar la pell i augmentar la producció de Collagen i elastina.

HA

Antiaging Cocktail + Onix

S’iniciarà el tractament netejant i tonificant la pell de la cara, coll i escot.

Després s’aplica un còctel de sèrums que pot contenir col·lagen, elastina, àcid hialurínico o circus. (Les substància a aplicar dependran de les necessitats de cada pell.)

I treballem, tot aixo amb ONIX, una radiofrequencia d’ultima generació:

 • Tractament segur i indolor
 • Estimulació de el sistema limfàtic.
 • Remodelació cutània de cara i coll, i escot produint un efecte de rejoveniment facial a l’disminuir la flacciditat.
 • Disminució en la flacidessa de les àrees tractades, una millora en les arrugues fines facials i una retirada dels plecs profunds de la pell al voltant de la boca, a la barbeta o a la mandíbula.
HA

Onix Radiofrecuencia

Onix 4.4.es valorat com un dels millors equips per al tractament de radiofreqüència, aconsegueix esborrar els signes d’envelliment.

Un rostre més jove

Estem parlant d’un tractament únic que aconsegueix actuar com si fos un lífting. A més, es tracta d’un tractament suau i indolor però eficaç ja que és capaç de reduir les arrugues i solcs facials.

La radiofreqüència combina els diferents sistemes per aconseguir un rejoveniment facial natural. Regenera la teva pell per dins i també per fora pel que aconseguiràs que el teu cutis llueixi més unificat i radiant, un oval facial més definit ja que tracta la flacciditat, i una millora molt notable a la zona ocular ja que drena i activa la circulació de tota la zona corregint bosses i ulleres.
TRACTAMENTS FACIALS

Antiaging

Què són les arrugues?
Les arrugues són un dels primers signes de l'envelliment. Apareixen en la superfície de la pell i es caracteritzen per un enfonsament causat per la pèrdua d'elasticitat i to de la pell, a causa de el pas dels anys o altres factors genètics o ambientals. L'eliminació dels signes de l'envelliment és un tema que afecta un nombre creixent persones i és per això que cada vegada són més els mètodes de tractament oferts per la medicina estètica.
Causes de les arrugues
Les arrugues són causades per una combinació de factors, controlables i no controlables: Envelliment, exposició als raigs UV, gesticulació facial, tabac I alcohol.
PROMO

Promocions especials del mes

×