HIFU 7D

Guerra contra el greix localitzat

L’HIFU destaca entre els aparells estètics que realitzen lipoclasia, és a dir, que enfoquen la destrucció del teixit adipocitari. Fonamental per actuar sobre l’antiestètica cel·lulitis i atacar els acúmuls de greix localitzat.
L’extremada exactitud de l’HIFU permet que només siguin aconseguides les cèl·lules adiposes sense danyar la resta de teixits.

HIFU ens permet atacar acúmuls de greix localitzats més grans, profunds i difícils que, amb les aparatologies més antigues, eren difícils d’abordar. És l’aliat especial per treballar la bellesa i l’escultura corporal dels teus clients.
El mecanisme d’acció de destrucció d’adipòcits localitzats és el següent: els ultrasons generen fenòmens oscil·latoris, termomecànics en el teixit adipós que destrueixen les membranes cel·lulars dels adipòcits, formant una substància emulsionada, semilíquida que serà eliminada gràcies al drenatge.

L’HIFU és l’eina total contra la cel·lulitis i el greix localitzat

Com funciona?

A nivell corporal treballen sobre la pell alliberant calor i tenen una pressió controlada, de manera que les cèl·lules adiposes no tenen capacitat de resistir les vibracions a aquesta temperatura i destrueix el teixit gras subcutani, aconseguint efectes reductors i minimitzant la cel·lulitis, la pell de taronja, reduint el contorn corporal.

Cal no oblidar que per a un resultat eficaç i durador és important seguir unes pautes indicades pel professional (cuidar l’alimentació, realitzar activitat física i beure aigua abundant).

Aquest tractament pot utilitzar en diferents zones del cos com ara cames, abdomen, cartutxeres, flancs…

Cal destacar que aquest procediment és totalment compatible amb massatges drenants manuals, radiofreqüències o mesoteràpia, que ajudaran a assolir els objectius proposats en menor temps.

Recomanació

Per a obtenir els resultats desitjats, l’ideal és fer 3-4 SESSIONS realitzades amb intervals dun mes i mig o dos mesos. El nombre de sessions dependrà del grau de flacciditat i deteriorament de la pell. L’efecte del tractament es manté durant 1 any. Es pot fer una sessió de manteniment cada 6/8 mesos.

La durada de la sessió és de 40-55 minuts, depenent de la zona a tractar.

Beneficis

Alternativa eficaç a procediments quirúrgics:

  • Sense haver de passar per quiròfan i sense alterar la vida quotidiana dels nostres pacients.
  • Tractament no invasiu, sense incisions a la pell amb mínima incomoditat.
  • Petit o nul temps de recuperació.

Qui no pot realitzar-se el HIFU corporal?

  • Càncer i tumors.
  • Embarassades i en període de lactància.
  • Persones amb problemes cardíacs o insuficiència renal.
  • Úlceres.
  • Diabetis.
  • Ferides a la pell.
PROMO

Promocions especials del mes

×