Tractaments Skeyndor

Power Hyaluronic

Power Hyaluronic millora la hidrodinàmica natural cutània en combinar àcid hialurònic de diferents pesos moleculars i un potent activador de les aquaporines. Resultats visibles en una sessió.

– TIPUS DE PELL –

Pells deshidratades en superfície o
profunditat amb microrelleu cutani irregular i petites arrugues.

– BENEFICIS DEL TRACTAMENT –

100% ultrahidratant, 90% arrugues de deshidratació millorades, hidratació continuada durant 24 hores.

ANTIOX-IL·LUMINADOR 35%

Power C

El Tractament a cabina Power C+, és un programa antioxidant il·luminador.

– TIPUS DE PELL –

Per a tot tipus de pells. Pells desvitalitzades amb manca de lluminositat i fotoenvellides.

– BENEFICIS DEL TRACTAMENT –

Unifica el color de la pell, pell més uniforme, suau, llisa, lluminosa, Efecte energitzant. Pell més vital, contorn de l’ull rejovenit, efecte antioxidant i pell més enfortida.

Power Oxigen

El Tractament a Power Oxigen Skin Advanced programme & Pollution Block, protegeix la pell de la pol·lució ambiental i proporciona l’oxigen que necessita.

– TIPUS DE PELL –

Pells asfixiades o estressades amb manca de oxigen que conviuen en entorns urbans

– BENEFICIS DEL TRACTAMENT –

Protegeix la pell de la pol·lució ambiental i proporciona l’oxigen que necessiteu. Els resultats d’aquest tractament són pell més uniforme, disminució i prevenció d’arrugues, estimulació de la producció de col·lagen, reducció de la mida dels porus, aspecte saludable, lluminositat i tonificació i vitalitat.

Power Retinol

El Tractament a cabina Power Retinol, és un programa professional reparador intensiu. El programa conté oli orgànic de Calèndula, retinol pur concentrat, màscara amb extracte d’ambre, crema antioxidant intensiva.

– TIPUS DE PELL –

Pells fotoenvellides amb necessitat de reparació (arrugues, taques, cicatrius, porus dilatats, etc.).

– BENEFICIS DEL TRACTAMENT –

Rejovenir les pells envellides per causes naturals o pel sol.

Global Lift

El Tractament professional a cabina Global lift Lifting antigravetat, recuperador de volumetria rostre i coll. Conté gel activador fermesa, serum antigravetat màscara lífting i crema redefinició per a una acció reafirmant global.

– TIPUS DE PELL –

Per a pells madures, laxes i buides.

– BENEFICIS DEL TRACTAMENT –

Reducció de les arrugues de flacciditat. Doble mentó, contorn d’ulls i arrugues de flacciditat suavitzades, volumetria facial redefinida 80% i efecte reafirmant global.

Corrective

Aquest tractament redueix arrugues profundes i línies dexpressió de manera ràpida i eficaç. La nova fusió en un mateix tractament de tres mecanismes d’acció peeling, farciment i decontracció, és capaç de produir un intens efecte allisador a les arrugues més profundes.

– TIPUS DE PELL –

Indicat per a tot tipus de pells, especialment per a pells madures, laxes i buides.

– BENEFICIS DEL TRACTAMENT –

Resultat, les arrugues desapareixen de manera natural i gradual des de la primera sessió.

Timeless Prodigy

Línia ultra antiedat global dacció evolutiva i multigènica. Actua sobre els activadors de la gènesi cel·lular, produint un augment del nombre de cèl·lules; perfeccionadors de la qualitat cel·lular que allarguen la vida mitjana de les nostres cèl·lules i retarda la seva entrada al període de senescència i finalment els potenciadors de la funcionalitat cel·lular que multiplica l’eficàcia funcional de la cèl·lula.

– TIPUS DE PELL –

Recomanat per a pells a partir de 40 anys o prematurament envellides.

– BENEFICIS DEL TRACTAMENT –

Regenerant, retexturitzador, antiarrugues, redensificant, revitalitzant, hidratant, emplenador, liftant, antiarrugues immediat, detoxificant, antioxidant, antipol·lució Il·luminador, energitzant, hidratant i reafirmant.

Probiome Peel

El tractament professional a la cabina PROBIOME PEEL és un innovador tractament d’alt nivell, que renova la pell en profunditat, amb resultats visibles des del primer dia. PROBIOME PEEL és el tractament professional amb el màxim poder regenerador de la pell.

Conté 5 peelings molt eficaços, formulats amb una combinació específica d’àcids, que s’adapten a cada necessitat tipus de pell. Un tractament personalitzat, avançat, segur i de fàcil aplicació que permet una excel·lent regeneració cutània.

  1. PRE PEELING. Preparació de la pell amb una combinació única de desgreixant i protecció.
  2. PEELING PERSONALITZAT. Aplicació de l’àcid químic seleccionat segons tipus de pell i necessitat.
    UN PEELING ÚNIC PER A UNA PELL ÚNICA. Aplicació senzilla i segura del peeling químic seleccionat en funció del diagnòstic de la pell.
  3. POST PEELING. Fase de neutralització i nutrició intensa amb el concentrat multivitamines per revitalitzar i nodrir la pell en profunditat.
  4. CURA I PROTECCIÓ. Finalització del tractament amb l’aplicació de l’innovador Multibiotic Restoring Complex que reconforta i restaura el microbioma de la pell després del peeling. El protocol es finalitza amb l’aplicació de la DD, Cream SPF 50 per protegir la pell de la radiació solar.


– TIPUS DE PELL –
Per a tot tipus de pell.

– BENEFICIS DEL TRACTAMENT –
Restaura, Protegeix, Rehidrata.

Protocol a cabina:
1 sessió mensual durant 3 mesos.

Protocol a casa:
El tractament conté (inclòs al preu) un kit per a casa.
– Probiome Peel kit- Tractament a casa restaurador 7 dies. –

PROMO

Promocions especials del mes

UNITAT FACIAL

Skeyndor

Skeyndor és una marca líder en professionals cosmètics d'alta qualitat per hidratar i recuperar la lluminositat de la pell amb la garantia de 50 anys a l'avantguarda de l'estètica. Descobriu l'experiència sensorial que transmet els tractaments de bellesa per lluir una pell radiant des del primer dia. Les cremes Skyendor es componen dels ingredients més innovadors per a la bellesa.
Les nostres professionals coneixen millor que ningú el valor de cada pell i saben la importància de tractar cadascuna de manera personalitzada.
×