Tractament d'ulleres

És avui dia un dels tractaments més interessants per desfer-nos de les ulleres de forma semi permanent sense cirurgia. Els seus resultats increïbles l'han convertit en un tractament estrella sense necessitat de cirurgia.

Tractamentper eliminar les ulleres

Sense cirugia

Deixa la cirurgia a un costat i opta per les infiltracions amb les que aconseguiràs desfer-te de les ulleres en temps rècord i durant més de 8 mesos.

De les moltes imperfeccions que podem tenir a la pell de la cara, les ulleres són unes de les que més preocupen homes i dones.

La zona de el contorn dels ulls és especialment delicada.

No només perquè és una de les que envelleix abans, també perquè mostra de manera més evident els signes de falta de descans

Preguntes freqüents

Els resultats s’aprecien de forma més patent a partir del seté dia de tractament.

El resultat depèn de la magnitud de la ullera en el moment de l’tractament inicial.

Les ulleres menys marcades desapareixen gairebé del tot, mentre que aquelles més marcades poden requerir alguna sessió addicional per aconseguir l’efecte desitjat.

És bastant indolor, es realitza amb petites injeccions a través de la pell.

Pel que fa a les marques, a l’tractar-se d’una zona molt vascularitzada no és infreqüent l’aparició de petits hematomes, que poden dissimular fàcilment amb maquillatge i que desapareixen als 5 o 7 dies.

El resultat dura de 8 mesos a un any aproximadament.

El tractament pot realitzar-se sense cap problema durant tot l’any, sempre que se segueixin les recomanacions de l’especialista.

El fonamental és la hidratació de la zona a l’mínim 2 vegades a el dia durant una setmana prèvia a el tractament. Després del tractament, serà important l’aplicació de fred local durant les primeres 48 hores i els massatges.

Un altre aspecte important és evitar l’exposició solar fins que desaparegui qualsevol marca deguda a el tractament.

×