HIFU 7D

HIFU, l’última tecnologia per combatre l’envelliment

HIFU és un revolucionari tractament que aconsegueix els resultats d’un microlifting, sense cirurgia. Aquest tractament consisteix en l’aplicació d’un feix d’ultrasò d’alta freqüència i d’alta energia a la pell, per remodelar-ne el teixit, mitjançant ablació tèrmica. En aquest procés, els teixits limítrofs no queden afectats, ja que és una tècnica no invasiva, que porta múltiples avantatges.

 

Per a què s'utilitza

Aquesta tecnologia s’utilitza per combatre la flacciditat facial (aconsegueix tensar la pell), reduir arrugues, línies d’expressió; aconseguint un gran èxit quant a resultats.

La màquina emet energia ultrasònica, sense causar danys als teixits, augmenta la temperatura de la zona tractada, localitzant la calor a uns 4.5 mm de l’epidermis, aconseguint milers de punts de coagulació molt precisos a diferents profunditats. Produint una retracció de la pell i una regeneració i estimulació de col·lagen per a un efecte tensor.

Com treballa HIFU a nivell facial?

Gràcies a aquests ultrasons focalitzats d’alta intensitat, permeten elevar les celles, redefinir l’oval facial, millorar l’aspecte envellit del coll i l’escot, tensant la pell, sense cirurgia.

Indolor

Deixa una sensació agradable que incrementa el grau de satisfacció al tractament.

Beneficis

Alternativa eficaç a procediments quirúrgics:

  • Sense haver de passar per quiròfan i sense alterar la vida quotidiana dels nostres pacients.
  • Tractament no invasiu, sense incisions a la pell amb mínima incomoditat.
  • Petit o nul temps de recuperació.
PROMO

Promocions especials del mes

×