Dermapen

El Derma Pen és un dispositiu de microagulles motoritzat, que consisteix en un petit bolígraf o ploma que té un conjunt d’agulles fines a la punta. Aquestes agulles penetren la capa superficial de la pell, creant microlesions controlades.

El propòsit principal del Derma Pen i els tractaments de microneedling és estimular la producció de col·lagen i elastina a la pell. Les microlesions desencadenen una resposta de curació natural del cos, promovent la regeneració de la pell i millorant-ne la textura, fermesa i aparença general. Aquest procediment també pot ajudar a l’absorció més efectiva de productes tòpics per a la cura de la pell aplicats durant o després del tractament.

Per a què s'utilitza

El Dermapen es fa servir per abordar diverses problemàtiques de la pell, entre les quals s’inclouen:

 1. Arrugues i Línies Fines:
  El microneedling estimula la producció de col·lagen, millorant l’elasticitat i reduint l’aparença d’arrugues i línies fines.
 2. Cicatrius d’Acne:
  Pot ajudar a millorar la textura i l’aparença de les cicatrius d’acne en promoure la regeneració de la pell.
 3. Hiperpigmentació:
  El tractament pot contribuir a reduir taques fosques i millorar la uniformitat del to de la pell.
 4. Pell Opaca o Deshidratada:
  Estimula la renovació cel·lular, ajudant a revitalitzar la pell opaca i millorar la hidratació.
 5. Porus Dilatats:
  El microneedling pot contribuir a reduir l’aparença de porus dilatats en millorar la textura de la pell.
 6. Flacidesa Cutània:
  En afavorir la producció de col·lagen i elastina, el Derma Pen pot ajudar a millorar la fermesa de la pell.

Recomanació

El nombre de sessions recomanades de Derma Pen pot variar segons la condició específica de la pell i els objectius del tractament. Tot i això, se sol suggerir un curs de múltiples sessions per obtenir resultats més efectius i duradors. Les recomanacions comunes inclouen:

 1. Problemes Lleus:
  Per a problemes lleus, com millorar la textura de la pell o tractar porus dilatats, poden ser suficients 3 a 4 sessions, espaiades de 4 a 6 setmanes.
 2. Cicatrius o Problemes Moderats:
  Per afeccions més moderades, com ara cicatrius d’acne o línies fines, es poden necessitar de 4 a 6 sessions, amb un interval de 4 a 8 setmanes.
 3. Problemes Severs:
  Per a condicions més severes, com ara cicatrius profundes o arrugues pronunciades, és possible que es requereixin més de 6 sessions, amb un espai de temps similar entre elles.


És essencial seguir les recomanacions del teu professional de la salut o esteticista, ja que ells avaluaran la teva pell i dissenyaran un pla de tractament personalitzat. A més, la cura posttractament, incloent-hi l’ús de productes específics i la protecció solar, també és crucial per maximitzar els resultats i minimitzar qualsevol risc d’efectes secundaris.

Preguntes freqüents sobre el Derma Pen

La sensació varia segons la tolerància personal, però se sol aguantar perfectament.

El temps de sessió depèn de l’àrea tractada, però generalment dura entre 30 minuts i una hora.

La recuperació varia, però la majoria de les persones experimenten envermelliment temporal que sol desaparèixer en un o dos dies.

Els resultats poden variar, però algunes millores són visibles després de la primera sessió, amb resultats més notoris després de diverses sessions.

Això depèn de la condició de la pell i els objectius del tractament. Es recomanen múltiples sessions per obtenir resultats òptims.

L’interval sol ser de 2/3 setmanes entre sessions, permetent que la pell es recuperi adequadament.

Poden ocórrer efectes secundaris temporals com envermelliment, inflor o sensibilitat, que generalment desapareixen en poc temps.

És recomanable esperar com a mínim 24 hores abans d’aplicar maquillatge per permetre que la pell es recuperi.

Recordeu que aquestes respostes són generals i és crucial seguir les recomanacions específiques del vostre professional de la salut o esteticista.

Preus i abonaments

PROMO

Promocions especials del mes

×