Peeling Químic

Presoterapia Profesional

Eliminació de Taques

Et preocupen les taques a la pell, especialment a la cara? Tranquil·la, actualment el tractament mitjançant peeling químic permet eliminar regenerant la pell d'una forma eficaç.
CONTEXT

Per què apareixen les taques?

Poden aparèixer per diferents motius: el sol, l’envelliment cutani, el tabac, els canvis hormonals provocats per l’embaràs o la menopausa, etc.

El tractament amb peeling químic permet eliminar la majoria d’elles de manera ràpida, segura i permanent.

També és adequat per millorar les cicatrius a la pell deixades per l’acne.

A qui ho recomanem?

Està indicada per a tot tipus de taques cutànies superficials.

No obstant això, és important que prèviament un especialista faci una valoració per determinar el seu tipus i el tractament idoni per a cada cas.

A la nostra clínica podràs comptar amb l’assessorament mèdic i els productes d’última generació que necessites per dir adéu a les molestes taques a la pell.

Què és el peeling Químic?

El peeling químic consisteix en l’aplicació sobre la pell de substàncies que activen la regeneració natural i l’eliminació de les capes superficials on s’han generat les taques.

El resultat és una nova capa superficial de la pell en la qual han desaparegut les taques.

Aquest tractament permet la desaparició de les taques facials evitant deixar cap tipus de marca o cicatriu.

A més, la pell regenerada té un aspecte més sa i lluminós. Normalment, n’hi ha prou amb 3 sessions d’uns 20-30 minuts cadascuna.

Als pocs dies de sotmetre’t a el tractament, notaràs com la taca millora progressivament i la pell va recuperant la seva coloració i aspecte normals.

L’eliminació de les taques amb peeling químic no és definitiva, però permet aclarir o en alguns casos millorar considerablement les taques.

Cal tenir en compte que, si no prens les mesures adequades (com l’ús de protecció solar), poden aparèixer noves taques a la mateixa part de el cos o la cara.

×