Radiofreqüència Onix by NOVASONIX

Sabies què?

No tots els equips de radiofreqüència són iguals. ONIX es troba en un baix espectre d’ones d’alta freqüència que produeix calor a les capes més profundes de la pell mitjançant l’impuls de corrents elèctrics a 448KHz.
ONIX activa efectes cel·lulars que aconsegueixen regenerar la pell, promoure reaccions metabòliques i augmentar la permeabilitat del teixit. ONIX facilita el correcte funcionament cel·lular.
ONIX combina la radiofreqüència amb la tecnologia de fototeràpia LED (623-730 nm), una freqüència d’ona propera a la llum infraroja que treballa rejovenint el teixit, activant els fibroblasts i, per tant, augmentant la síntesi de col·lagen i elastina.

4 tecnologies

  • Radiofreqüència Capacitiva: Ideal per a teixit superficial i vascularitzat.
  • Radiofreqüència Resistiva Monopolar: Perfecte per a teixit profund i fibròtic.
  • Fotoestimulació Led: Regenerador i reafirmant.
  • Radiofreqüència Resistiva Bipolar: Indicada en teixit superficial i focalitzat.

Anti-ageing FLASH

Indicat per millorar la pell amb una pèrdua de fermesa i manca de densitat. Aporta lluminositat a la cara proporcionant un efecte d’hidratació intensiva i tensor.

Lifting intensiu

Tractament que activa la detoxificació, nutrició i oxigenació dels teixits. Reforça els lligaments de retenció i acció dels músculs elevadors de la cara.

Contorn d'ulls, ulleres i bosses

Redueix la inflor de les ulleres i allisa les arrugues del contorn d’ulls per a una mirada oberta i refrescada.

Escot, contorn de coll i doble mentó

Tractament per rejovenir la pell fina de l’escot i el coll. Disminueix la flacciditat de la pell i redueix el greix del doble mentó.

×