NAQUA

NAQUA DETOX

Tractament idoni per endarrerir l’envelliment cutani, elimina les toxines i impureses de la pell juntament amb un efecte exfoliant, hidratant i reparador.

NAQUA amb la seva tecnologia patentada Hydro-light a base d’aigua tractada científicament per convertir-la en una molècula aprofitable energèticament al 100% per millorar l’estructura, l’estabilitat i l’activitat habitual de les proteïnes, enzims i àcids nucleics. D’aquesta manera s’incrementa l’oxigenació, el creixement cel·lular i es potencia l’absorció de principis actius.

NAQUA ACNÉ

Aquest tractament per eliminar l’acné, depura i elimina les toxines de la pell, regula el sèu i calma les inflamacions i vermellors.

TAMBÉ RECUPERA EL MICROBIOMA.

NAQUA DERMATITIS

Amb aquest tractament específic per a dermatitis o cuperosi, produirem un micropeeling per eliminar les impureses i pells descamades, el complex de vitamines regenerarà una pell nova i els olis de jojoba i alvocat condicionaran la pell. Els efectes del bisabolol s’encarregaran d’atenuar la sensació de picor i d’irritació.

Per què NAQUA?

La marca de tractaments dermocosmètics NAQUA és el resultat de l’aliança d’empreses europees amb patents de productes de gran eficàcia en els àmbits dermocosmètics. La gran experiència en investigacions obtingudes durant anys en tractaments de l’aigua juntament amb la tecnologia més avançada en R+D+i ha convertit la seva superació cientifica en l’evolució d’una marca exclusiva de dermocosmètica per a clíniques de medicina estètica demostrant-ne els resultats i l’eficàcia de producte.

PROMO

Promocions especials del mes

×