NAQUA anti-acné

Tractament anti-acne domiciliari

L’acne sol afectar els adolescents, encara que pugui patir-ho qualsevol persona a edats diferents, formant punts negres i/o grans. Els punts negres es formen quan els fol·licles pilosos que es troben sota la pell es tapen. Solen aparèixer a la cara, coll, esquena, pit i les espatlles. No sol ser una afectació greu (encara que ho podria ser deixant cicatrius residuals).
Amb aquest protocol domiciliari l’acne millora, i se’n controla l’aparició, fins a la resolució.
En casos d’acne rebel o greu s’aconsella control amb el vostre especialiste ja que, hi ha tractaments específics i en aquests casos
aquest protocol podria servir de complement domiciliari.

NAQUA amb la seva tecnologia patentada Hydro-light a base d’aigua
tractada científicament per convertir-la en una molècula aprofitable
energèticament al 100% per millorar l’estructura, l’estabilitat i l’activitat habitual de les proteïnes, enzims i àcids nucleics. D’aquesta manera s’incrementa l’oxigenació, el creixement cel·lular i es potencia l’absorció de principis actius.

NAQUA Q84

Netejador fluid que elimina el maquillatge i les impureses, allibera els porus obstruits perquè la pell pugui respirar una altra vegada. Els seus ingredients alleugen sensibilitats i posseeixen propietats nutrients i hidratants. S’aprecia una agradable sensació de neteja deixant la pell perfectament preparada per al tractament.

COM UTILITZAR-HO

Aplicar a la nit per desmaquillar.
Fer massatges suaument sobre cara, coll i escot fins que la pell quedi completament xopa.
A continuació esbandiu-lo amb aigua i assequeu-lo.
Utilitzeu cada nit com un tractament intensiu per a la pell sensible o calmar irritacions.

NAQUA Q85

Hydro-Light és una aigua optimitzada molecularment per ser aprofitable energèticament al 100% i millorar-ne la interacció amb els processos biològics existents. Incrementa les molècules òptimes acumulades a l’epidermis, augmenta la seva oxigenació, reforça el creixement cel·lular i millora l’absorció d’ingredients actius a la pell. Els seus efectes són immediats.

COM UTILITZAR-HO

Matí: Polvoritzar a 10 centímetres de la pell sobre l’àrea a tractar.

Nit: Aplicar a la zona a tractar amb gases xopes amb Q85 Hydro-light i deixar durant 5 minuts.

NAQUA Q89

COM UTILITZAR-HO

Gel que activa la regeneració de les cèl·lules.
Es percep com l’energia s’estén a través de la pell i aporta tonicitat i hidratació de qualitat. Regula el Ph i la secreció sebàcia.
Indispensable preparador per a una òptima penetració de la crema NAQUA.

NAQUA Q73

Una crema lleugera i sedosa dʻabsorció instantània que produeix una
sensació agradable de comoditat. Els seus actius aporten una hidratació òptima, equilibren el nivell d’humitat a l’epidermis i regulen la secreció de greix.
L´extracte d´Edelweiss estimula el mecanisme de defensa natural de la pell. Ideal com a base per al maquillatge diari.

COM UTILITZAR-HO

Cada matí i nit.
Aplicar suaument la crema per cara, coll i escot fins a la completa
absorció.

NAQUA Q60

Mascareta composta de potents nutrients naturals amb efectes regeneradors, descongestius, cicatritzants, hidratants i refrescants.
Gràcies a aquests efectes la màscara es converteix en un tractament perfecte per després de tractaments agressius o en tractaments reguladors per alleugerir la pell. Excel·lent tractament setmanal per a la neteja i hidratació de la pell, aconseguint un to uniforme.

COM UTILITZAR-HO

Abans de fer servir la màscara, emprar Q84 i posteriorment Q89.

Aplicar una capa de màscara a la cara, coll i escot (incloent-hi els llavis i el contorn dels ulls). Retireu la màscara quan s’assequi (aproximadament 15 minuts). Emulsioneu amb unes gotes de Q85 per evitar agredir la pell amb el retirat.

S’aconsella fer aquest procediment 3 cops per setmana.

×