Papada, Coll & Escot

1. Y-ZONE

Tractament Papada I Doble Mentó

Us proposem 2 programes en 1.

Comencem amb onix, amb el seu programa específic corregirem visiblement la papada i el doble mentó. Indicat per redefinir, reduir el volum y reafirmar la zona de la papada, i ho treballarem amb – Slimming Cocktail, una solució drenant intensiva per reducir el volum. Conté, elecarnitina, cafeína, silici orgànic i extractes de Centella asiàtica. (sessions de 40 min.)

I acabarem aquest efectiu tractament amb una màscara amb extracte d’arrel de maral.  Programa per tractar els signes de l’envelliment més visibles, alhora que aportarà una òptima finor i fermesa a l’oval facial, disminuint el doble mentó. (20 min.)

  • Disminució de les arrugues
  • Efecte lífting immediat
  • Reafirmació de la pell
  • Antioxidant
2. SILANOL

Tractament Escot

Tractament treballat amb dermapen, indica per atenuar arrugues, reafirmar i disminuir taques.

Il.lumina la pell, milllora el to i la textura.

El protocol es el seguent:

  • Pelling TKN HA 2%.
  • Silanol Cocktail.
  • Cell vital osmiotic vitamina C, amb propietats reafirmants i especialment indicada per a aquelles pells madures o més castigades. La pell es mostrarà llisa i ferma, minimitzant les arrugues. 5 tractaments.
TRACTAMENTS FACIALS
La majoria de les persones s'enfoca en tenir cura de la pell de la cara, oblidant per complet l'important que és atendre el teixit de coll i escot.
La pell d'aquestes zones oblidades és molt més sensible i està exposada més a el sol que altres parts de el cos. Per tant, el teixit de coll i escot envelleix molt més ràpid si no s'ofereixen les cures necessàries..

Afortunadament, aquestes zones són tan nobles que si les atens correctament veuràs canvis sorprenents.

Evitar que hi hagi una diferència de textura entre la cara, el coll i l'escot és la clau d'una pell ben cuidada.
PROMO

Promocions especials del mes

×