Flaccidesa facial

1. STRONGFIRM

Tractament Reafirmant sin cirugía + Peel Off

Gran efecte lifting després de la primera aplicació amb efecte acumulatiu, que treballarem amb DERMAPEN per millorar i prevenir de manera mes efectiva, els signes de l’envelliment, donant més fermesa a la pell I estabilitzant les membranes cel·lulars reforçant la protecció contra els danys causats pels radicals lliures.

Màscara rica en Vitamina C amb propietats reafirmants. La pell es mostrarà tersa i ferma, minimitzant les arrugues i línies d’expressió.

Propietats: Regeneradora i reparadora. Unifica el to. Reactiva el col·lagen i reafirma. Aporta lluminositat.

2. COLLAGEN

Onix Radiofrequencia

Onix 4.4.es valorat com un dels millors equips per al tractament de radiofreqüència, aconsegueix esborrar els signes d’envelliment.

– Un rostre més jove

Estem parlant d’un tractament únic que aconsegueix actuar com si fos un lífting. A més, es tracta d’un tractament suau i indolor però eficaç ja que és capaç de reduir les arrugues i solcs facials.

La radiofreqüència combina els diferents sistemes per aconseguir un rejoveniment facial natural. Regenera la teva pell per dins i també per fora pel que aconseguiràs que el teu cutis llueixi més unificat i radiant, un oval facial més definit ja que tracta la flacciditat, i una millora molt notable a la zona ocular ja que drena i activa la circulació de tota la zona corregint bosses i ulleres.

3. TRACTAMENT ESTRELLA

Tractament rejuvenidor total + Onix

Aquest protocol a estat dissenyat per combatre el signes d’envelliment en 360º tot en un sol tractament.

EXFOLIACIÓ + PEPTITS + APARATOLOGIA

Aquesta teràpia consisteix a netejar la pell a través d’una exfoliació, TKN HA MW 2% (redueix immediatament els signes del envelliment), això permet preparar el teixit per absorbir la major quantitat possible de col·lagen.

Després de l’exfoliació s’aplica el nostre cocktail Mesolift, que aporta hidratació, millora la apariencia de les arrugues lleus i moderades mediant un efecto tensor.

I tot seguit, i per finalitzar, farem us de la nostre radiofrecuencia ONIX.

20 minuts d’una sensació agradable, alhora que, va creant nou col·lagen, fa un drenatge limfàtic, i millora la circulació de la pell i el teixit subcutani.

EFICIÈNCIA EN ESTAT PUR!

4. DMAE 3%

Mesoteràpia facial

Què és? DMAE 3%

DMAE és un precursor del neurotransmissor, acetilcolina. És un potent antioxidant. Comunament conegut com a “lifting facial instantani” gràcies al seu intensiu i immediat efecte reafirmant, amb beneficis progressius per a la pell. DMAE 3% Solució d´ús professional, estèril, cosmecèutica.

Beneficis

  • DMAE ofereix efecte reafirmant immediat de la pell.
  • Millora el to de la pell i augmenta la resistència a la tracció de la pell, reduint la flacciditat i l’aparició de línies i arrugues.
  • Combat els radicals lliures i l’estrès oxidatiu.
  • Efecte calmant de la Pell.
La flacidesa facial és la pèrdua de fermesa de la pell del rostre, causada per la disminució de les fibres com l'elastina, encarregada de proporcionar elasticitat a la pell, i el col·lagen, encarregat d'aportar-hi resistència.

Aquesta disminució es deu a l'envelliment cutani. Provoca despenjament i arrugues a la cara.
Els primers punts que mostren aquesta pèrdua de fermesa són l'arc mandibular, la papada, els solcs nasogenians i les parpelles
PROMO

Promocions especials del mes

×